Asterix si Obelix: In slujba Majestatii Sale!

Imi era dor de un film in franceza. Si de Gerard Depardieu. Si de umor francez care rade de cel britanic. Si invers. Iata ca ieri am avut parte de toate astea in filmul “Asterix si Obelix : In slujba Majestatii Sale”.

Mi-a placut filmul si il recomand tuturor celor care vor de la un film cele de mai sus. Trebuie sa iti placa franceza, sa razi cu lacrimi la glumele francezilor pe seama britanicilor si sa il adori pe Depardieu in costumul ala ridicol, avandu-l in brate pe Idefix.

Povestea este urmatoarea: In anul 50 I. H. Cezar vrea sa mai faca niste cuceriri, asa ca se decide sa invadeze Bretania, un tinut care ii rezista de cam mult timp. Cucereste el tot, cu o exceptie. Un satuc breton ii rezista desi la limita. Cordelia (Catherine Deneuve) il trimite pe Flegmatix sa ceara ajutor in Galia adica fix la Asterix si Obelix. De aici sa inceapa aventura.

O sa va distrati cu Smecherix si Flegmatix poate mai mult decat cu personajele principale. Avem prietenie adevarata, bune maniere, devotament, iubire, fatarnicie si multe altele.

Un film de vazut la Cinema City Romania, incepand cu 19 octombrie 2012. Vizionare placuta!

Sabina

Eu scriu despre tot ce imi trece prin cap. Tu imi spui ce iti place si ce nu. Eu ma adaptez dorintelor tale. Si totul va fi bine :)

2 thoughts on “Asterix si Obelix: In slujba Majestatii Sale!

Tu ce părere ai?