“Legea strazii”, in cinematografe

08Mai

Putem sa ii spunem “Legea strazii” sau “Hummingbird”, ca tot ala e . Un film cu Jason Statham, adus de catre Ro Image si pe care il gasim in cinematografe incepand cu 17 mai, de preferat la Cinema City Romania.

Cum sunt fana lui Jason, am mers la film cu asteptari mari. Pur si simplu mi-a placut tot ce am vazut cu el pana acum. In jurul meu oamenii nu erau la fel de increzatori. Ba chiar venisera cu ideea ca o sa fie o porcarie, spuneau unii. Surpriza a fost de ambele parti.

Pentru mine a fost mai slab decat ma asteptam, pentru ei mult mai bun. Deci e la jumatate, normal, mediu. Nu impresioneaza, nu te da pe spate, nu te tine in priza, e doar o vizita placuta la cinematograf si un film bun pentru fanii lui Statham.

Pe scurt? Lipseste actiunea cu care eram obisnuiti, de multe ori te plictisesti si astepti totusi sa se intample ceva. Te prinzi de la inceput ca e o misiune militara esuata, ca el si calugarita se cam iubesc (cel putin ea) si ca el e un om bun ascuns in spatele unui om rau. Exista momente in care sala interactioneaza, in special din cauza calugaritei sexy.

Raman fana lui Jason si stiu ca fara el filmul asta trecea total neobservat. Poate voua o sa va placa mai mult. De aceea, va invit in cinematografe din 17 mai si apoi aici cu pareri! Vizionare placuta :)

Citeste mai departe

Exista 3 comentarii la acest articol

 1. bernard a zis:

  Nu cred ca te plictisesti pentru ca toate filmele cu Jason sunt pline de actiune.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Georgiana a zis:

  Marti cred ca merg si eu sa il vad. Sper sa imi placa. A vorbit o alta fana Jason :))

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Pingback: Top referrals mai 2013 | Sabina Cornovac Blog

Tu ce parere ai?